Innerstaden - Bo nära, unikt & tryggt


FASTIGHETER

INNERSTADEN ÖSTERMALM

MOTALA

ANNO 1930

Ombyggt 2021


Innerstaden Östermalm ligger minst sagt bra till i ett tryggt kvarter, med allt du behöver utanför dörren. Med närhet till stationen, centrum, vattnet, sporthallen och fina promenadstråk.


I din fina lägenhet har du plats för det du älskar. Husets faciliteter ger möjligheterna att äta middag i uteloungen i trädgården, träna på gymmet bredvid fina tvättstugan och bjuda in familj och vänner i ditt second living room. Det är så Innerstaden Östermalm funkar. Yteffektiva lägenheter med en sober design och gemensamma ytor samt funktioner som du kan kombinera precis som du vill.

30 st lägenheter

1-3 rok

1 st lokal

20 st parkeringsplatser

4 st byggnader

Östermalmsgatan 45, 47 & 49 Kvarnstensgatan 8

Motala

INNERSTADEN ROF TOP

MOTALA

ANNO 2024


Coolt och urbant flerbostadshus med New York-känsla. Tänk att kunna träna, fika, hänga o grilla utan att behöva lämna huset. Allt detta dessutom på byggnadens alldeles egna takterass.


Här får du tillgång till: Ett superfunktionellt gym, ett hobbyrum att vara kreativ i eller bara plugga och hänga i. Genom adderandet av attraktiva gemensamma funktioner, som är anpassade för den moderna och aktiva människan, höjs livs- och boendekvalitén. Samtidigt skapar vi förutsättningar för en positiv miljö och ett levande hus.

Fastigheten är under planeringsfas. Här ska uppföras 15 st lägenheter

1-2 rok.


Hårstorpsgatan 32 B, Motala

INNERSTADEN THE BRICK

ÖSTERGÖTLAND

ANNO 2025


Bo billigt, stort och centralt. The Brick erbjuder mycket prisvärda lägenheter i den större klassen, här får hela familjen plats.


Fina och stora lägenheter med gott om förvaring och sociala luftiga ytor, så är dessa lägenheter perfekta att stadga sig i. Dessutom har många lägenheter antingen uteplats eller balkong. Här finns gott om plats för dig som vill dra nytta av närheten till naturen och äventyret. Här trivs både ung som gammal i ett härligt, lugnt och barnvänligt område. 

Mer info inom framöver.

Östergötland

INNERSTADEN CHOKLADFABRIKEN

ÖSTERGÖTLAND

ANNO 2026


En vacker gammal fabrik med högt i tak och häftiga fönsterpartier som endast en fabrik kan ha.


Genom adderandet av attraktiva gemensamma funktioner, som är anpassade för den moderna och aktiva människan, höjs livs- och boendekvalitén. Samtidigt skapar vi förutsättningar för en positiv miljö och ett levande hus. Valet blev naturligt att bygga majoriteten små lägenheter och istället utveckla ytterligare ett flertal gemensamma ytor i husen som ger möjlighet till en mer flexibel och lättsam livsstil

Fastigheten är under planeringsfas.


Östergötland